13 de febrer 2007

Eto'o

Aquesta vegada, potser, algun amic "futbolero", tindrà oportunitats per reflexionar i per, potser, dir-hi la seva.
Avui el jugador del Barça Samuel Eto'o ha perdut els papers. No resulta pas gens estrany si s'està una mica al cas de la seva trajectòria. Però l'episodi d'avui no deixa de ser interessant, més enllà dels exabruptes que ha llençat en les seves declaracions, arran de la seva negativa del diumenge a sortir a jugar quan l'entrenador li ho indicava, cinc minuts abans d'acabar el partit que el Barça jugava contra el Ràcing de Santander al Camp Nou. I, al final, m'he quedat sense saber perquè, després d'"escalfar" una bona estona, va negar-se a sortir a jugar.
Avui ha engegat el ventilador contra Ronaldinho, contra Sandro Rossell i contra el seu entrenador, d'una manera que un servidor ha tingut la impressió que parlava després que algú li hagués estat inflant el cap. Vés a saber qui. Vés a saber d'on.
Veient com van les coses, tot sembla una punyalada. De moment, ningú més que ell hi ha dit res significatiu, però goso pensar que l'afer i la mala bava supera en escreix el futbol estricte. Algú té algun pensament sobre el tema?